Reviews from Soerabaja Zeist

Recent reviews

5.0
Thom
27 June 2022

Echt heerlijk eten!

Anoniem
17 June 2022

Was weer top; op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

Petra van Eck
16 June 2022

Weer heerlijk gegeten. Eten was goed warm qua temperatuur. En gerechten weer heerlijk. Tot de volgende keer

Peggy
12 June 2022

Altijd weer een feestje wanneer we hier bestellen! 😁

van Rijkom
6 June 2022

Zoals altijd keurig op tijd bezorgd en héél erg lekker

Maier
5 June 2022

Erg lekker! Goed verzorgd en leuk dat er serundeng bij was. Alleen waren er niet veel garnalen in dat gerecht.

Marloes
24 April 2022

Genoten! Bedankt voor de goede zorgen. Ik had: telor bali, atjar ketimun, tahu telor, gado-gado en lontong. Ik vond het allemaal lekker en een goede portie.. alleen de arjar kentimun was wel een zeer klein bakje voor 3 euro... maar smaakte erg goed! Ik ga sowieso nog een keer bestellen.

Petra van Eck
21 April 2022

Weer heerlijk gegeten. Echt zeker een aanrader. Eten nog goed warm/heet en snelle bezorging.

karin
9 April 2022

altijd heerlijk en een aanrader!

Petra van Eck
8 April 2022

Was weer heerlijk. Nasi compleet met saté Ajam....heerlijk

Maud
7 April 2022

Heerlijk gegeten. Ook de dunne bami was super lekker en dat voor maar 1 euro meer

karin
3 April 2022

zoals altijd weer heerlijk gegeten, dit lust ik elke dag wel!

Harry
26 March 2022

Heerlijk!

Petra van Eck
25 March 2022

Weer wat lekkers besteld. Heeeerlijk was het. En het was qua temperatuur goed heet. Zorgvuldig ingepakt. Kortom….TOP.

Dennis
14 March 2022

Zoals altijd weer heerlijk genoten van jullie kookkunsten.

Petra van Eck
11 March 2022

Heerlijk gegeten. Gerechten waren nog goed warm en zorgvuldig ingepakt. Zeker aan te raden

Clenn
6 March 2022

Eenvoudig bestellen, best snel bezorgd en het belangrijkste: het eten is heel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcos
24 February 2022

Iets telaat maar super lekker!

AB
8 February 2022
Jeff
4 February 2022

Als altijd: erg goed, authentiek en smaakvol.

Chloe
30 January 2022

Gewoon lekker, goed en echt Indisch. Vooraf bestellen. Stond exact op afgesproken tijd klaar. Ideaal.

Petra van Eck
28 January 2022

Heerlijk gegeten. Was lang wachten maar zeker de moeite waard. Zeker voor herhaling vatbaar wat we zeker nog een keer gaan doen

o. ela
23 January 2022

heerlijk eten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aloys ter Steege
23 January 2022

zeer vertrouwd adres. Goede kwaliteit en afwisselende kaart

Catrien
23 January 2022

Heerlijk eten voor een nette prijs!

Lisette Burger
16 January 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mary.bours@ziggo.nl
2 January 2021

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dijkstra
11 December 2021

Heerlijke rijsttafel met veel verschillende gerechten. Stond op de afgesproken tijd klaar.

Lisette Burger
21 November 2021

Wederom heerlijk gegeten en maaltijd werd op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
19 November 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Pieter
6 November 2021

Erg lekker we vonden alleen 2 haren in de maaltijd.

Edwin
6 November 2021

Netjes op tijd bezorgd, alles nog goed warm en het was ook nu weer erg lekker!

Mischa
26 October 2021

De rijsttafel is heerlijk, een absolute aanrader, maar helaas was de bezorging meer dan 20 minuten te laat. Toch zal ik zeker vaker een bestelling plaatsen.

jeroen
25 October 2021

zeer goed, vers, verzorgd en verfijnd van smaak

Petra van eck
11 October 2021

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Snelle service en eten was nog goed warm.

Catrien
10 October 2021

Heerlijk eten en vlot gebracht.

Indira Zuljevic
8 October 2021
Aloys ter Steege
4 October 2021

Goede kwaliteit/prijs wij maken er regelmatig op zondag gebruik van. Uitstekende website en ruime keuze van verschillende gerechten. Vriendelijke mensen. Een aanrader voor iedereen die van Indische gerechten houdt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rjpvdplas
1 October 2021

Makkelijk besteld, op tijd afgeleverd, buitengewoon lekker. Wat wil een mens nog meer na drukke klusdag thuis.

Rolf
1 October 2021

Tot nu toe elke keer heerlijk gegeten, prima kwaliteit..

Astrid
25 September 2021

Het eten was heerlijk, maar we moesten erg lang wachten. De bestelling was 45 min later dan aangekondigd. Na de melding “uw bestelling is onderweg” duurde het nog 40 minuten voordat het er was. Niet acceptabele vertraging wat ons betreft. Erg jammer.

Tim
18 September 2021
EvR
17 September 2021

Bezorging vriendelijk en op tijd. Heerlijk gegeten.

Jansen.H.
14 September 2021
Annemieke
13 September 2021

Heerlijk gegeten!

van’t Hoff
30 August 2021

Het eten was aardig pittig voor bestelling mild en er was 2 rijst ipv 1 bami en 1 rijst. Het eten was niet echt warm. De smaak was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick van Groningen Schinkel
30 August 2021

Heel erg smakelijk zoals gewoonlijk Prima adres

Bali lover
28 August 2021

Geweldig lekker gegeten, goede smaak en mild is mooi pittig genoeg voor de meesten. Bezorging was snel en vriendelijk. Snel weer eens bestellen.

Arie O
23 August 2021

Complete heerlijke maaltijden

Pinda
22 August 2021

Heb voor het eerst besteld bij jullie. Als indo zijnde, ben ik misschien wat kritischer, maar zeker de bumbu van de saté kambing was erg goed. Het vlees wat taai. De saté ayam was ook lekker, vooral het vlees, lekker gegrild smaakje. De saus een beetje vlak. Maar ik ga zeker nog een keer bestellen en meer smaken proberen, absoluut de moeite waard!!

Indomeisje de Jong
8 August 2021

Het eten was heerlijk. Echt zo lekker. Het smaakte precies zoals mijn vader het kon maken. Hij is 11 jaar geleden overleden, maar door dit authentieke indonesische eten was ik even terug bij hem.

Soraya
5 August 2021

Heerlijk gegeten. Goed van smaak allemaal. Vond het bakje nasi wel wat karig voor de prijs. Eten werd half uur later bezorgd dan was aangegeven.

Lisette Burger
1 August 2021

Eten was wederom heerlijk! Alleen kreeg ik een melding dat het om 19.00 uur bezorgd zou worden maar het werd bezorgd om 18.30 uur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dewi
31 July 2021

We hebben altijd lekker gegeten bij Soerabaja

Noor
25 July 2021

Heerlijk eten!

D.van Groningen
12 July 2021

Perfect van smaak en service

Jacob
11 July 2021

Vers en heerlijk van smaak. Vriendelijke eigenaren. Een aanrader!

Joost Volker
10 July 2021

Uitgebreid en goed verzorgd. Echt Indonesisch. Heerlijk

Rosa
5 July 2021

Altijd heerlijk eten bij soerabaja. Ook de zoete snacks vind ik erg lekker. Wel jammer dat de bakpao niet meer op het menu staat die word wel echt gemist hier :)

Marco
28 June 2021

Wat een heerlijk eten! Knapperig verse groenten, lekker pittige gerechten: echt genieten thuis! Het eten werd ook nog ruim op tijd en goed warm afgeleverd. Dit was onze tweede bestelling, maar zeker niet de laatste.

Ruben
27 June 2021

Als je zin hebt in een avond Indonesisch eten twijfel dan niet en ga voor Soerabaja! Heerlijk eten en gelukkig de authentieke smaak van de Indonesische keuken. De bezorging is ook altijd vriendelijk en ruim op tijd. Grote aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Noordink
26 June 2021

Altijd super lekker!

Henk
16 June 2021

Voor de tweede keer iets besteld na een goede ervaring de eerste keer. Heerlijke gerechten. Iemand die vaak Indonesisch eten eet, was erg te spreken over de kwaliteit. Dus zeer aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Bestelling was mooi op tijd en het eten was nog lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
5 June 2021

Heerlijk gegeten! Een echte aanrader!

Henk
31 May 2021

Eten was heerlijk en nog warm toen het gebracht werd. Maaltijen waren best groot en, nogmaals erg smaakvol. Bezorging liet een beetje te wensen over. Kwam 20 minuten later dan het afgesproken tijdstip

Peter
29 May 2021

Heerlijk eten! We hebben hier al diverse keren besteld en het is altijd lekker.

Geertje
25 May 2021

Heerlijk gegeten,

Maas
17 May 2021

Vriendelijke service en lekker eten. Onze kinderen (lagere school leeftijd) eten graag mee van de minder pittige dingen!

Patricia
14 May 2021

De bestelling is netjes op tijd bezorgd. De rijsttafel smaakte fantastisch en was ruim voldoende!!

h van gessel
10 May 2021

Was lekker maar niet zo verfijnd. Het kippenvlees was grof gesneden. Het sate-stokje had niet veel smaak maar met de pindasaus was het lekker.

Paul
10 May 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack Rensing
1 May 2021

Heerlijk gegeten op tijd bezorgd en warm bij aankomst. Aanrader.

Lisette Burger
27 April 2021

Zoals altijd weer een heerlijke maaltijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Groningen
19 April 2021

Perfect verzorgd en heel erg lekker

Esther
15 April 2021

Heerlijk vers eten voor een goeie prijs!

Michel
12 April 2021

Heel erg tevreden voldoende van alles en heerlijk genoten.

Erwin
12 April 2021

Zeer goede kwaliteit en smaken! Absoluut een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasper
6 April 2021

Lekker, pittig (maar niet té) en genoeg eten.

Gerry Nutters
4 April 2021

Heerlijk eten en netjes op tijd bezorgd

Rolf
2 April 2021

Heerlijk eten... constant goede kwaliteit. Nu verschillende keren besteld..

Shelly
1 April 2021

Great food. Authentic taste. Great price. Definately recommended.

G.Verweij
21 March 2021
WRietdijk
20 March 2021

Het eten kwam op de aangevraagde tijd en is van heel goede kwaliteit, wij waren 100% happy! Veel verse groente, zo veel smaak.

RMS
9 March 2021

Prima!

Judith
8 March 2021

Heerlijk!

Lisette Burger
7 March 2021

Was weer helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rob
7 March 2021

Stipt op tijd afgeleverd met grote glimlach, uiterst smakelijk gegeten, blijft in onze favorietenlijst staan

Willem
18 January 2021

Uitgebreide rijsttafel met alles erop en eraan. Heerlijke gerechten met uitgebalanceerde smaken. Lekker warm afgehaald. Voor 2 personen een aanrader.

lars
16 January 2021

Erg goed gegeten!

TN
15 January 2021

Heerlijk eten, elke keer weer. De authentieke Indische keuken van mijn oma proef ik hier weer elke keer terug. een genot om te eten.

Bronia
10 January 2021

Het was weer een feestje, snel besteld, prompt geleverd en heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

philip
9 January 2021

echt verrukkelijk, alsof je Indonesië zelf eet. Aanrader!

M jansen
9 January 2021

Prima eten. Goede bezorging

rob
8 January 2021

Deze keer was de rijsttafel veel te scherp voor ons. Jammer want normaal altijd heel lekker. Misschien moet dat mogelijk worden om aan te geven bij bestelling.

Karen
7 January 2021

Het was weer verser dan vers en zo lekker klaargemaakt! En persoonlijk bij ons thuisgebracht, veel eerder dan verwacht. Wij zijn fan

Myrna de Groot
4 January 2021

Was heerlijk, op tijd, genoten ervan

Mayke
4 January 2021

Heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack Rensing
1 January 2020

Niet geleverd!!!!!kon wel bestellen en is betaald niet leuk op oudejaarsavond kon geen contact opnemen want er was niemand. langs gegaan en winkel was dicht gesloten!!!!! Wil graag mijn geld terug

Aart
28 December 2020

Heerlijk😀

Jenny
21 December 2020

Heerlijk ,originele smaak en lekker pittig

RobertJan
14 December 2020

Top eten Vriendelijke mensen Redelijke prijs

Marja kuipers
10 December 2020

Zo verschrikkelijk lekker!!

Barbara
6 December 2020

TOP !

Diederik
28 November 2020

Zoals altijd weer overheerlijk! Dank!

Ad Smits
24 November 2020

Heerlijk gegeten

Wander
23 November 2020

Snelle service, lekker eten

Gerard
21 November 2020

De bezorging was prima op tijd en de rijsttafel voortreffelijk. Lekker pittig gekruid en gevarieerd. Groot pluspunt is dat bij de rijsttafel ook een aantal overheerlijke groentegerechten zat. Voor herhaling vatbaar.

Jeff
20 November 2020

Als altijd, erg goed!

A middelkoop
14 November 2020

Eten uitstekend en mooi op tijd

J. van Dijk
9 November 2020

Heerlijk eten, prima op tijd bezorgd!

Kuipers
8 November 2020

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rosa
6 November 2020

Altijd heerlijk eten! Kom er vaak en heel graag! Beste eten in omg. zeist!

Yanneke
1 November 2020

Ik ben bang dat ik net de verkeerde gerechten heb besteld. De gado gado was erg lekker, maar een beetje te weinig groente naar mijn smaak. En ik wil daar dan geen sate en rijst bij.... De sate gambling was echt ook heel lekker maar bij de maaltijd geen groente en longton is niet mijn ding. Ik ga zeker weer afhalen want de smaken waren erg lekker, ik moet dan even goed opletten wat ik bestel.

Catrien
30 October 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Ibaas
26 October 2020

Maaltijd prima , verse groenten en kip kwaliteit hoog . Meelballetje ?? Niet zo nodig, voegt weinig toe. Saté wat droog, zou met wat pindasaus meer toevoegen. Overigens heel tevreden, voor herhaling vatbaar !

Fred
25 October 2020

Heerlijk gegeten, precies op tijd geleverd, warm en voldoende

Hester
24 October 2020
Patricia
18 October 2020
EB
17 October 2020

Heerlijk gegeten (rijsttafel voor 2), veel verschillende gerechten. Het was ruim voldoende. Vlotte service.

helmatersteege-hoogland
11 October 2020

Het was héérlijk! Voor ons was de hoeveelheid te groot. Geeft niet. Kunnen we er nog een keer van genieten☺️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
11 October 2020

Goede eten, heerlijke take-away. We vonden het allemaal lekker!

Henk Van der Honing
3 October 2020

Echt super lekker.

Krista
25 September 2020

In een woord: Super!

marja van der vorst
14 September 2020

Het kwam wat later dan afgesproken maar het eten was weer heerlijk!!!

Mary
7 September 2020

Heerlijk gegeten. Authentiek Indonesië.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
31 August 2020

Heerlijk gegeten, maar bij "milde" maaltijd was de groente eigenlijk te pittig. Het vlees was inderdaad mild, maar de groente met veel rode pepertjes niet.

Eva
30 August 2020

Heeeerlijk

Janna
29 August 2020

Bestelling was een half uur vroeger dan in had aangegeven. Hierdoor moest ik het later nog een keer opwarmen. Ik had spekkoek ijs bestel. Kreeg framboos ( of iig roos fruit) Voor de rest was het heerlijk

michiel
27 July 2020
Eva
26 July 2020

Heerlijk!

Jeff Kwee
17 July 2020

Bestelling stond klaar op aangegeven afhaaltijdstip. Verse ingredienten, heerlijk op smaak. Goede prijs kwaliteit!!

Marit
14 July 2020

Het was heerlijk! En netjes op tijd bezorgd!

Rachman, F.
13 July 2020

De maaltijden zijn vers en heel smaakvol. Met oprecht zijn de maaltijden authentiek Indonesisch. De bezorging was snel en de bezorger is heel vriendelijk.

Lily
5 July 2020

Weer heerlijk gegeten!

Rosa
8 June 2020

Altijd heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel
6 June 2020

Mag meer smaak hebben .

vd Vorst
5 June 2020

Lekker eten. Goed van smaak. Minpunt: de betaalde kroepoek werd niet meegeleverd. Erg jammer.

V de Klein
1 June 2020
Mary
1 June 2020

Eten was heerlijk. Bestelling weer op tijd gebracht en het eten was ook goed van temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diederik
31 May 2020

Prima prijs kwaliteit verhouding. De Krengsengan is erg smakelijk!

Van der Vorst
31 May 2020

Heerlijk gegeten. Alles vers, warm en gevarieerd smaken. Echt een aanrader

R. Vlug
30 May 2020

Het eten was heerlijk!! Het was goed te proeven dat het met verse ingrediënten was bereid. Wij hebben genoten. Graag tot snel!

Jeff
30 May 2020

Smaakvolle en authentieke Indonesische gerechten en....heerlijke snacks! Daarbij zeer vriendelijke eigenaren en goede service.

Lily
24 May 2020

Lekkere maaltijden! Zeker voor herhaling vatbaar

Jtsk
23 May 2020

Het was voor ons de eerste keer. Direct maar een rijsttafel besteld. Wat een positieve verrassing ! Heerlijk gewoon, fijne kruiden , gevarieerde gerechten. Dit gaan we beslist vaker doen.

Marja kuipers
22 May 2020

Voor de zoveelste keer heerlijk!

Vanda de Klein
19 May 2020

Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar

Findyanto
19 May 2020

De gerechten ware heerlijk! Djempol! 👍🏼 Na de bestelling waren de gerechten snel aan huis gebracht en hierdoor bleven de gerechten goed warm. Terima kasih banyak! 🙏🏼

Charlotte v.d.Bosch
17 May 2020

We hebben heel lekker gegeten. Het eten was heel lekker. Tot een volgende keer!

Marja kuipers
10 May 2020

Heerlijk

Roel
9 May 2020

Ik vond het fijn dat er kennis wat van glutenvrij dieet! Eten was lekker.

Marja
5 May 2020

Uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
1 May 2020

Heerlijk, echt genieten van Indonesisch eten. Aanrader!

Marja
29 April 2020

Echt Indonesisch! Het eten was voortreffelijk. Met name was de saté zoals die hoort te zijn. Aanwinst voor Zeist!

Marco
25 April 2020

Authentieke smaken en een zeer stipte levering. Prijs ietwat aan de hoge kant. Toch voor herhaling vatbaar...

Coen
25 April 2020
Audry
24 April 2020

Erg lekker allemaal!

Jokita
17 April 2020

Lekkere rijsttafel. Volgnde keer zal ik er Witte rijst bij bestellen. Ik kan er fijn nog een keer van eten.

Remco
10 April 2020
Fred
10 April 2020

Prima levering, warm en precies volgens afgesproken tijd

Henk
9 April 2020

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

Martin
5 April 2020

Wij hadden een 2 persoons rijsttafel. Het was erg smakelijk en keurig en warm bezorgt. Maar ik wil toch een advies geven, 3 kipgerechten is wat eenzijdig. Wellicht kan je afwisselen met hete vis of een rund vleesgerecht, dan heb je wat meer afwisseling Bij mijn volgende bestelling ga ik er zeker om vragen of dit kan.

Paul
4 April 2020

Echt heerlijk gegeten, dank en tot ziens :)

Henk
22 March 2020

Bezorging keurig op tijd. Maaltijd smaakte heerlijk. Alleen jammer dat de ijs durian niet te krijgen was. In plaats daarvan keurig het geld terug gekregen maar ik had liever cendol in plaats daarvan gekregen🤗

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C. van Dijk
9 March 2020

Was erg goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.P.Mouton
29 February 2020

Uitstekende bijgerechten, echt indonesisch; wij misten echter de witte rijst bij de rijsttafel; advies laat een keuze maken van rijstgerecht

Aart
28 February 2020

Vlotte bezorging en vooral heerlijk eten 😀

william
17 February 2020

lekkere smaak, alleen iets te veel sereh. maar das mijn smaak, verder lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

den Ouden
7 February 2020

Prima van smaak. Authentiek en pittig als gevraagd. Als Indo's zeer tevreden

Karlijn
3 February 2020

Het eten was, zoals altijd, erg lekker. Er is voldoende keus voor de vegatarier, wat erg prettig is. De bezorging was ook snel genoeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
2 February 2020

Onze bestelling smaakte heerlijk. Ook de bezorging was stipt op de afgesproken tijd bezorgd. Het is zeker voor herhaling vatbaar

Bart
30 January 2020

Echt Indisch eten, heerlijk! Makkelijk bestellen. Vriendelijke mensen.

William Bieleveld
28 January 2020
Hans
24 January 2020

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs. Vriendelijke uitbaters. Minpuntje: minimale parkeerruimte aanwezig voor afhalen van de maaltijden.

P.H.van den Ende
25 November 2019

De smaak van het eten was echt echt lekker.

Dewi
10 November 2019

Lekker gegeten...!!!

William Bieleveld
22 October 2019

Eten was lekker, kroepoek gemengd, nieuw met iets oudere. Maar de rest enak

aalberts
10 June 2019